diumenge, 8 de juny del 2008

La secta socialista guanya a ERC

Jo sempre he dit que el votant d'ERC no té res a veure amb el militant d'ERC i les enquestes que aquests dies s'han anat fent als diferents mitjans ho han demostrat. A totes sortia vencedor el senyor Carretero, però com que qui vota al partit no és qui vota el partit, ha guanyat el pitjor que podia guanyar. També cal dir que la campanya ha estat una mica injusta i és que el senyor Puigcercós ha usat tàctiques una mica mafioses i de cultura espanyola com lo de la selecció on per 10 euros et pagava el dinar, el bus i el partit a canvi que anessis al seu míting. Cal dir que l'entrada més barata del partit valia 12 euros... qui ho va pagar això? Sembla que aquests dies se l'ha vist molt amb el senyor Zaragoza... En fi ara l'important no és destapar les tàctiques mafioses que es puguin haver usat per guanyar sinó fer veure als d'ERC lo moltissim que l'han cagada.
Ara ERC tenia l'oportunitat de canviar i arreglar el seu error d'haver format el pitjor govern d'aquest país que es podia haver format mai, però han decidit seguir igual, han decidit que no n'hi ha prou en passar de 8 a 3 sinó que ara el que volen és passar de 3 a 1. Perquè senyors d'ERC a les eleccions els qui us votem som els de les enquestes que volíem Carretero. Volíem Carretero perquè volíem un canvi, perquè estem farts de la secta socialista, perquè estem farts de tenir un president analfabet i un govern de mafiosos. I la victòria del senyor Puigcercós significa que seguirem tenint tota aquesta merda i per tan sentint-ho molt el meu vot no el tindran pas més. Fins i tot és més útil per Catalunya votar el partit Canabis o tradición Carlista que votar a Esquerra. Militants d'Esquerra sou la vergonya d'aquest país però bé ja us ho fareu, la dissolució d'esquerra dins del PSOE o la seva desaparició és cosa d'un parell d'anyets i així ho esper-ho i desitjo. Em fa vergonya que el referent independentista siguin 4 morts de gana que s'han arrapat a 4 cadires i que per conservar-les estrangularien fins i tot la seva pròpia mare, per tan quan abans desaparegueu millor.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No desesperis tant, home. Hi ha un munt de gent que va deixar ERC, i si no l'haguessin deixat el resultat ara seria ben diferent. Pensa en els mateixos termes que amb el Barça, ara ha sortit elegit Gaspart. El que s'ha de fer és estar preparat per quan la farsa peti. Jo em penso fer militant, per votar per en Carretero l'any 2010.