diumenge, 18 de maig del 2008

Petats a Ultrança

En aquest país on vivim, si dius que ets independentista ja ets un dimoni, i si dius que ets de dretes ja ets Satanàs. Nosaltres, per tant, no sé pas què seriem, ja que definir-nos com de dretes i independentistes seria quedar-se curt, molt curt.
Aquest blog, per tant, el fem un grapat de persones que comparteix el mateix petadisme ideològic, alguns amb un liberalisme esgarrifós i d'altres amb un conservadorisme de monges de clausura.
És a dir, aquí hi haurà les opinions que en tota la resta de mitjans de comunicació són censurades, ja que si no estàs a favor del reciclatge, de palestina, del socialisme i dels immigrants apareixes menys que un erudit a la televisió.
Aquí, per tant, i perquè estigueu previnguts, defensem la guerra d'Iraq, la sanitat privada, el malgastament de benzina, i com no: en George W. Bush.

Així doncs, esperem que aquest blog serveixi d'escarment i que, si no podem convèncer a ningú, faci prou ràbia perquè algun comunistoide mori d'un atac de cor.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Déu t'estima i t'acull en llurs braços tot esperant que ton desigs siguin assolits!

Guillem Casas ha dit...

Us tancaran el bloc per corrompre als menors que puguin llegir-lo. Aviam quan triguen a sortir els dats pel cul del cau.