dissabte, 31 de maig del 2008

Mireu TV3?

Tv3 des de que hi ha el tripartit ha perdut molt i podria fer-ne una extensa explicació dels motius que em porten a dir-ho, però en lloc d'això avui us analitzaré la graella de programació d'avui divendres i entendreu el motiu pel qual ni avui, ni ahir ni abans d'ahir vaig engegar la TV.

A primera hora i durant tot el matí tenim el pestilent programa den Cuní on es dediquen a parlar una mica de tot i una mica de res. És un programa per mirar una estoneta i és que només un tarat el podria veure sencer. El més divertit del programa és la senyora Rahola que opina de tot i no deixa parlar ningú. El senyor Cuní pot convidar 4 experts de la NASA per discutir sobre coets i la Rahola opinarà més que ells i inclús els portarà la contraria. Realment és d'admirar que cada matí li deixin fer un monòleg de 5 hores, però als que només ens interessa quan parla d'Israel no la mirem.
Acte seguit ve un programa encara més espectacular de com pot ser que facin tal porqueria. És el Tvist, el programa de la Maripau Huguet, un programa sense cap mena d'interès on només fan que xerrar de tonteries. Podríem dir que és la versió cursi dels matins d'en Cuní ja que és igual d'avorrit però amb un plató hortera i sense la Rahola.
Després d'això fan el telenotícies comarques, on totes les noticies son ultra avorrides i de medi ambient. Però per si no n'has tingut prou, fan el programa medi ambient que això si que és insuportable i no en puc opinar massa perquè sempre l'he tret abans que acabés.
Seguidament fan el lamentable telenotícies migdia on l'única cosa bona és la presentadora que és molt maca. Per la resta fa pena, diuen castellanismes, manipulen pro-psoe i sempre troben algun motiu per criticar USA o Israel, a sobre la meitat del telenotícies se'l passen parlant del Barça, però el pitjor de tot és quan arriba el temps. Allò si que és inaguantable, s'estan mitja hora ensenyant mapes estranys i quan s'acaba el programa a vegades no saps quin temps farà l'endemà. Això si, saps que un anticicló passarà de matinada pel Sudan i has vist unes fotos d'una bola de neu fetes a la Cerdanya per un espectador amb poca feina.
Un cop finalitzat veig que fan toc de llum que ni idea del que és però per la durada imagino que serà algun altre programa porqueria.
I després el Cor de la Ciutat, una serie penosa on els actors ho fan fatal, amb un guió ultra previsible i on a sobre no tenen la decència de matar un actor quan vol deixar de fer la serie -com fan a tot arreu- sinó que el canvien per un altre i es queden tan amples.
Per si algú ha aguantat sense adormir-se arriba el Club, un altre programa on la gent opina sense saber res i a sobre amb un presentador que va de graciós però només es fa gràcia a ell mateix.
Acabat això fan cine, no sé quina pel·licula serà però imagino que la típica infumable de l'oest americà, que exactament encara no sé com els americans van arribar a fer-ne tantes sobre una temàtica tan avorrida i les tres úniques bones les van fer els italians.
Acabada la peli podem veure Bocamoll, el programa de l'home del trànsit que la veritat és que es podria dedicar a seguir amb el trànsit perquè de presentar ho fa fatal. Deixant de banda el presentador el programa està bé, però donen 3 rals a la gent que hi va i l'última prova està feta amb una mala baba increïble. Tot i que els concursants no es poden queixar perquè la resta de proves son coses de parvularis.
Llavors tornem a tenir noticies, però aquestes ja no tenen la presentadora maca i per tan ja no valen res.
Acte seguit la gran pel·licula que normalment de gran en té poquet, però com avui no sé quina fan no opinaré al respecte.
I després de la gran pel·licula segurament vindrà una altra pel·licula dolenta i després en lloc de la magnifica serie Vic mackey que podiem veure a aquestes hores ens repeteixen la porqueria de la Maripau, que si ja és de tarats mirar-ho al migdia qui ho miri a la nit ja serà un cas d'internament en un centre psiquiatric.
En fi no sé que opinareu vosaltres de la "nostra" però a mi em fa angunia.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Doncs sort encara que vas enganxar tres pel.lícules. Podries haver tingut més mala sort: et podria haver tocat l'Entrelínies o un concurs de balls de saló. TV3 fot pudor. Està acabada.